infoni.15-03-18FYSIIKAN LAITOS
INFONI NRO MDCCCXXXV
18.3.2015

SEMINAAREJA
FL/HIP:n seminaari pe 20.3. klo 10.15, Physicum A315, Miklos Långvik (Marseille): "Applications of conformal SU(2,2) transformations to spinfoams and spin-networks".

Tähtitieteen seminaari pe 20.3. klo 10.15, Physicum D114, Jussi Väliviita: "Planck satellite and its cosmology results".

UNISPORTIN LIIKU NIIN VOIT -PALVELU
Hei,

UniSportin liikunnan aloittamisen madaltamiseen keskittynyt /Liiku niin voit/ –palvelu on uudistunut tänä keväänä. Liiku niin voit –nettisivulta (www.liikuniinvoit.fi) saa nyt entistä paremmin tietoa ja tukea liikunnan aloittamiseen. Uuden sisällön lisäksi sivustolle on lisätty live-chat, jossa ohjaajalta voi kysellä vinkkejä ja tukea liikunnan aloittamiseen. Myös vapaita henkilökohtaisia ohjaaja-aikoja on lisätty keväälle. Ohjaajan tukemana ja kannustamana pääset maksutta kokeilemaan lajeja ja aloittamaan liikunnan.

UniSport edistää yliopistoyhteisön hyvinvointia myös uuden "Hyvinvointitervehdys"-nimellä kulkevan uutiskirjeen muodossa. Hyvinvointitervehdyksessä saat kerran kuukaudessa sähköpostiisi käytännönläheisiä tärppejä ja lyhyitä tietoiskuja oman ja työyhteisösi terveyden edistämiseen.

Hyvinvointitervehdyksen pääset tilaamaan täältä:
https://unisport.fi/?page=yhteisoille#6311801765”

Terveisin

Jussi Pesola
Liikunta- ja hyvinvointisuunnittelija

+358 50 448 7766

PL33 (Yliopistonkatu 4 )

LUMA-KESKUKSEN TOIMINTAKERTOMUS
Hei,

Kiinnostaako, mistä LUMA- toiminnassa on kyse? Tutustu Helsingin yliopiston LUMA-keskuksen toimintakertomukseen vuodelta 2014.

http://www.helsinki.fi/luma/toimintakertomus-2014.pdf

Keskuksen toiminnassa ovat yliopistolla mukana biotieteiden laitos, fysiikan laitos, geotieteiden ja maantieteen laitos, kemian laitos, matematiikan ja tilastotieteen laitos, opettajankoulutuslaitos ja tietojenkäsittelytieteen laitos.

Ystävällisin terveisin

Lauri Vihma
koordinaattori
matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta

OPETUKSEN TUKI TIEDOTTAA:  YP1-INTENSIIVIKURSSI TOUKOKUUSSA
Hei kaikki,

kokeilemme Kumpulassa Yliopistopedagogiikka 1 -kurssia kuukauden mittaisena intensiivikurssina.  Kurssi on tarkoitettu ennen kaikkea opettajille, koska heidän on vaikea päästä kurssille lukukausien aikana.

Kurssille mahtuu 25 osallistujaa, ja se löytyy tavalliseen tapaan Henkasta.

Yliopistopedagogiikka 1:n tavoitteena on antaa yliopiston opettajalle perusvalmiudet ymmärtää opetusta, oppimista ja yliopistopedagogiikan terminologiaa.  Tarkempi kurssikuvaus löytyy YTY:n sivuilta: http://www.helsinki.fi/yty/koulutus/ypedaI.htm

Huom! Tämä on intensiivikurssi, joten viikottainen työmäärä on korkea. Kurssia varten kannattaa varata aikaa noin 20 tuntia viikossa.

Terveisin

Juha
--
Juha Taina, Senior Lecturer in University Pedagogy, Faculty of Science


INFONIn kotisivu WWW:ssä: http://www.physics.helsinki.fi/ajankohtaista/infoni/viimeisin.htm. Infoniin tarkoitettu materiaali pyydetään lähettämään sähköpostiosoitteeseen Mikko.Toriseva@helsinki.fi otsikolla Infoniin. Jos haluat Infonin sähköpostiisi, lähetä viesti osoitteeseen majordomo@helsinki.fi, viesti-kenttään subscribe fyl-infoni, aiheella ei väliä. Vastaavasti jos et enää halua Infonia, lähetä em. osoitteeseen viesti sisällöllä unsubscribe fyl-infoni.