infoni.15-09-02FYSIIKAN LAITOS
INFONI NRO MDCCCLII
2.9.2015

FL/HIP:n seminaari ti 8.9. klo 10.15, Physicum A315, Robert Fleischer (Nikhef, Amsterdam): "In pursuit of new physics with B decays: theoretical status and prospects".

Ilmakehätieteen opiskelijaseminaari ma 7.9. klo 14.15, Physicum E207, Hanna Manninen: "Introduction to the student seminar in Atmospheric science".

Tähtitieteen seminaari pe 4.9. klo 10.15, Physicum D114, Craig Sarazin (University of Virginia): "Mergers, shocks, and the dynamical state of clusters of galaxies".

Juha Kangasluoma väittelee ke 16.9. klo 14 Physicumin auditoriossa D101 aiheesta "Generation, characterization and sizing of sub-3 nm nanoparticles and molecular clusters". Vastaväittäjänä on professori Lin Wang Fudanin yliopistosta Kiinasta, ja kustoksena on professori Tuukka Petäjä.

DOSENTTIKOELUENTOJA
Perjantaina 4.9. Physicumin salissa E207 pidetään neljä koeluentoa dosentuuria varten klo 11 - 15.

FT Paula Toroi antaa opetusnäytteen lääketieteellisen fysiikan dosentuuria varten aiheesta "Röntgenkuvauslaitteen säteilyspektrin muokkaaminen".

FT Tomas Kohout antaa opetusnäytteen planeettatutkimuksen dosentuuria varten aiheesta "What can we learn about asteroids from their reflected light spectra?".

TkT Antti Hakola antaa opetusnäytteen plasmafysiikan dosentuuria varten aiheesta "Hot plasma meets a cold wall: plasma-material interactions in a fusion reactor".

Ph.D. Nønne Prisle antaa opetusnäytteen fysiikan dosentuuria varten aiheesta "Effects of surface activity in cloud microphysics".